• +48 451 239 427
  • info@smyrnapartner.com
  • Jasna 32A Krakow Poland

Açıklama

Avrupa Hukuk Araştırmaları Lisans Derecesi, 6.000 PLN öğrenim ücretiyle ingilizce dilinde sunulan üç yıllık, bir lisans programdır. Program, Avrupa hukuk kültürü, AB ülkelerinin demokratik yolları ve Avrupa’nın küresel politika ve ticaretteki konumu hakkında kapsamlı bir anlayış sağlamayı amaçlamaktadır. Zorunlu dersler uluslararası hukuk, insan hakları, ticaret ve veri koruma gibi konuları kapsarken, seçmeli dersler, hukuk, işletme ve topluma dair birkaç özel odak noktası seçeneği sunar. Programın tamamlanmasının ardından mezunlar, kendi ülkelerindeki kamu ve ticari veya özel ticari girişimlerde hukuk kariyerine devam edebilirler.

Avrupa Hukuk Araştırmaları Lisans programı, Avrupa hukuk çalışmalarına kapsamlı bir giriş sunar ve Avrupa entegrasyon sürecine, Avrupa entegrasyonunun geçmiş ve şimdiki zorluklarına, kamu ve devlet politikalarının yanı sıra hukuk, işletme ve toplum konularına odaklanır.

Program, zorunlu ve seçmeli dersleri içeren üç yıllık, tam zamanlı bir öğrenimdir. Zorunlu dersler uluslararası hukuk, hukuk felsefesi, insan hakları, mal ticareti, tüketici hukuku, fikri mülkiyet hukuku, adli işbirliği, uluslararası özel hukuk ve veri koruma gibi konuları kapsar.

Seçmeli dersler, AB ceza hukuku, gıda hukuku, enerji ve telekomünikasyon hukuku, kişisel hukuk, sosyal hareketlilik, etik, kamu ihale hukuku, birleşme ve devralmalar, patentler ve antitröst, kültürlerarası iletişim, hümanizm ve insanlık, Avrupa’da hukuk ve din, doğrudan demokrasi ve Avrupa kimliği dahil olmak üzere bir dizi konuyu kapsamaktadır.

Öğrenciler hukuk / mesleki dil becerilerini İngilizce ve Lehçe dillerinde geliştirme fırsatına sahiptir. Üçüncü yılın sonunda, öğrenciler gelecekteki hukuk kariyerlerini yönlendirmek için birkaç özel odak noktası arasından seçim yapabilirler.

Program, öğrencilere, Avrupa hukuku konusundaki geniş bilgilerini, kendi ülkelerinde, hem kamu hem de ticari kurumlarda ve özel ticari girişimlerde uygulayabilecekleri bilgi ve becerileri kazandırmayı amaçlamaktadır. Programın mezunları, hukuk, işletme ve diğer ilgili alanlarda kariyer yapmak için iyi bir donanıma sahip olacaktır.