• +48 451 239 427
  • info@smyrnapartner.com
  • Jasna 32A Krakow Poland

Genel Bakış

Varşova Teknoloji Üniversitesi (WUT), 1826 yılında Teknoloji Enstitüsü Hazırlık Okulu olarak kurulan Polonya’nın en eski ve en büyük teknik üniversitesidir. Polonya bağımsızlığını yeniden kazandıktan sonra 1915 yılında Varşova Teknoloji Üniversitesi olarak değişmiştir. WUT sürekli olarak Polonya’nın en iyi teknik üniversitesi ve Avrupa’nın en iyi teknik üniversitelerinden biri olarak seçilmiştir.

Üniversite, 18 fakültesine kayıtlı 35.000’den fazla öğrencisi ile mühendislik, teknoloji ve doğa bilimlerinin çeşitli alanlarında dersler sunmaktadır. WUT, güçlü araştırma programlarıyla tanınır ve fakültesinde birçok başarılı akademisyen ve araştırmacı bulunur. Üniversite, araştırmanın ticarileştirilmesini ve girişimlerin geliştirilmesini desteklemek için çok sayıda girişimle inovasyon ve girişimciliğe güçlü bir şekilde odaklanmıştır.

WUT, programlarına 100’den fazla ülkeden 5.000’den fazla uluslararası öğrencinin kaydolmasıyla her yıl önemli sayıda yabancı öğrenciyi cezbetmektedir. Üniversite, uluslararası öğrenciler arasında popüler olan lisans, yüksek Lisans ve doktora programları dahil olmak üzere çok çeşitli ingilizce eğitim programları sunmaktadır. WUT ayrıca, uluslararası işbirliğini daha da teşvik etmek için değişim programları ve ortak araştırma projeleri sunan, dünyanın önde gelen üniversiteleriyle güçlü ortaklıklara sahiptir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir